Inici HISTÒRIA

L'any 1996, es funda Gesto's Perruquers, una petita empresa familiar, dedicada al món de l'estilisme i tot el que envolta la bellesa, tant masculina com femenina.

El seu fundador, Lluis Raset, comença al món de l'estilisme l'any 1984, fent la formació professional corresponent, i començant a treballar a la seva ciutat natal, Barcelona al cap de poc temps.

Després, s'omple de técniques i variants del mateix art de la perruqueria, treballant a diferentes perruqueries, a Barcelona mateix, també per la costa catalana, i alguna incursió pel sud de França, tot i que sempre ha admirat la técnica Llongueras, cosa que li va fer més d'uns quants cursets a la Academia Llongueras, i es probablement on troba el seu estil propi, barrejant les técniques de Lluis i Enric Llongueras i el seu estil propi. A principis dels 90, troba el seu lloc ideal a la garrotxa, i el 1996, porta a bon port establir-se per ell mateix a la bonica població de Sant Joan les Fonts, lloc que ja l'havia vist treballar durant uns anys.

Durant els primers anys, porta l'empresa sol amb l'ajuda de diferents treballadores, fins que decideix juntament amb la seva parella, augmentar el volum de negoci, i incluïr en l'oferta, a part de perruqueria, la part d'estètica, i així, la Maria Angels comença a treballar juntament amb ell per intentar fer créixer el volum de clients.

I d'aquí fins l'actualitat, després de 15 anys de tenir les portes obertes, poden dir, tant la Mari com en Lluis, que formen una gran família i cercle d'amistats amb la gent que va a la perruqueria/saló/centre de bellesa, diguem doncs que en lloc de clients tenen amics.